OLEAJE - Playa Granada 
Developed as part of the team of Loreto Spá Arquitectura.
Model photography by Manuel Saga 
Building photography by Javier Callejas
© Copyright LoretoSpá Arquitectura 

Project winner of a local competition in 2009 called by the town council of Motril, Granada province. The building includes a seafood restaurant and a chill-out cafe, in a 1300 m2 lot just beside the Mediterranean beach. It was designed as a set of two white curve volumes that encloses the site and wrap a central space opened to the sea. 

Este proyecto es fruto de un concurso de ideas convocado en 2009 por el ayuntamiento de Motril, Granada. El proyecto consta de un restaurante con una cafetería Chill-out en una parcela de 1300 m2 en primera línea de playa. Se resuelve colocando volúmenes blancos a modo de tapias en los bordes de la parcela, dejando un gran espacio central abierto al mar.

More projects

Back to Top